Een orthopedagoog-generalist nodig?

Naast mijn werkzaamheden als supervisor binnen Bee Supervisie voer ik ook opdrachten als zelfstandig orthopedagoog-generalist uit. Ik werk momenteel met kinderen en jongeren binnen het speciaal onderwijs maar ook met jongvolwassenen en volwassenen met een licht verstandelijke tot verstandelijke beperking binnen een dagbestedingsplek. Een breed spectrum van onderwijs- en zorgvragen behoord op dit moment tot mijn palet aan behandelvragen.

Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn, een gesprek te voeren en mij te verdiepen in de levensgeschiedenis van de persoon tegenover mij. Jong of oud, we kunnen elkaars leven verrijken. Communicatie en daarmee de interactie van mens tot mens, zijn voor mij essentiƫle onderdelen binnen het contact met leerlingen of cliƫnten. Een rijke interactie is voor mij de basis van echt contact.

Daarnaast ben ik graag onderdeel van een team. Op die manier kunnen we samen kennis uitwisselen als systeem, om daarmee een kind of jongere verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling. Als orthopedagoog kan ik inzoomen op de kleine stappen die we samen maken en daarmee genieten van de groei die kinderen, jongeren of volwassenen laten zien. Ik vind het interessant om een vraagstuk vanuit verschillende perspectieven te belichten en samen met een team van begeleiders aan de slag te gaan om een complexe begeleidingsvraag te beantwoorden. Ik draag graag mijn steentje bij aan het ontwikkelen van een doorgaande lijn in zorg- en kwaliteitsvraagstukken. Echter bovenal wil ik in verbinding staan met de mens tegenover mij en hen verder helpen richting de toekomst.

Ben jij op zoek naar een orthopedagoog? Je mag altijd contact met mij opnemen om te kijken of ik iets voor jouw organisatie kan betekenen.