Wat is kenmerkend voor een supervisiesessie bij Bee Supervisie:

  • Uitgaan van jouw krachten door middel van oplossingsgericht werken. Dit betekent dat binnen supervisie aandacht is voor het vergroten van jouw vaardigheden. We focussen niet op het probleem maar kijken met welke oplossingsrichtingen we het probleem kunnen oplossen. We versterken jouw vaardigheden en geven inhoud aan jouw gereedschapskist.
  • Ik daag je uit tot nieuwe perspectieven en oefeningen die buiten je comfortzone liggen, door middel van de inzet van boksen. We gaan fysiek aan de slag als jouw vraag zich daarvoor leent. Met de inzet van boksen bied ik een unieke supervisiemethodiek waardoor we vaak sneller tot de kern van jouw vraag komen.
  • Het draait om het proces maar we houden elke keer het reisdoel voor ogen. We werken planmatig richting jouw einddoel. Elke supervisiesessie vormen we samen weer een nieuw honingraat en uiteindelijk oogsten we dit samen tot een heerlijke pot honing!
  • Vanuit mijn basis als orthopedagoog werk ik systeemgericht. Mensen zijn onderdeel van een context en er is altijd sprake van wederzijdse interactie- en be├»nvloeding. Systemen om jou heen kunnen een belangrijke invloed hebben in hoe jij acteert op situaties. Dit proces en jouw levensgeschiedenis, onderzoeken we samen.
  • Creativiteit en energie, met humor en vooral heel veel plezier. Supervisie is geen therapie ; )