Kwaliteit en registraties

Ik sta geregistreerd als orthopedagoog-generalist bij de Nederlandse Vereniging voor pedagogen en onderwijskundigen (NVO). Daarmee val ik onder de beroepscode van de NVO en houd ik mij aan kwaliteitseisen. Naast de NVO-registratie sta ik ook geregistreerd in het BIG register. Daarnaast ben ik als supervisor geregistreerd bij de NVO. Daarmee geef ik aan dat ik een geaccrediteerde opleiding als supervisor heb gevolgd om gedragswetenschappers binnen hun beroep goed te kunnen begeleiden. Tot slot ben ik geregistreerd als docent in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Voor zowel de registratie als orthopedagoog-generalist en als supervisor gelden herregistratietermijnen (elke vijf jaar). Ik zorg dat ik voldoende trainingen en cursussen volg om mijn kennis binnen mijn vakgebied op peil te houden. Daarnaast sluit ik aan bij verschillende intervisiegroepen om aan de herregistratie-eisen te voldoen.