Duur en hoeveelheid bijeenkomsten supervisie

Het aantal uren kan in het geval van een registratietraject met bepaalde eisen gepaard gaan. Soms verschillen die eisen per registratie. We kijken hier samen naar bij de start van een traject en bepalen hoeveel uren er nodig zijn voor jouw supervisietraject. Is er geen sprake van registratie-eisen dan kijken we samen naar een traject op maat voor jou. Uit ervaring weet ik dat ongeveer 10 bijenkomsten van minimaal 1,5 uur nodig zijn om tot resultaat te komen met een frequentie van 1 maal per 3 a 4 weken. Er is dan voldoende tijd om aan je doelen te werken en gedragsverandering te realiseren in je handelen. Maar ook met kortdurende trajecten met een specifieke vraag heb ik ervaring. Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Een supervisietraject kan individueel plaatsvinden of in een groep van maximaal 3 personen.

Het voordeel van individuele supervisie is dat we ons helemaal focussen op jouw ontwikkeling, jouw doelen en jouw reis. In groepssupervisie leer je van elkaar, zie je waar anderen tegen aan lopen in de praktijk en maak je elkaar deelgenoot van jullie individuele reis. Voor beide vormen zijn voordelen te benoemen, het is ook net wat voor jou fijn werkt en waar je op dit moment behoefte aan hebt, binnen jouw fase van ontwikkeling.

Duur en hoeveelheid bijeenkomsten supervisie

Het aantal uren kan in het geval van een registratietraject met bepaalde eisen gepaard gaan. Soms verschillend die eisen per registratie. We kijken hier samen naar bij de start van een traject en bepalen hoeveel uren er nodig zijn voor jouw supervisietraject. Is er geen sprake van registratie-eisen dan kijken we samen naar een traject op maat voor jou! Uit ervaring weet ik dat ongeveer 10 bijenkomsten van 1 uur nodig zijn om tot resultaat te komen met een frequentie van 1 maal per 2 á 3 weken. Er is dan voldoende tijd om aan je doelen te werken en gedragsverandering te realiseren in je handelen. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Een supervisietraject kan individueel plaatsvinden of in een groep van maximaal 3 personen.

Het voordeel van individuele supervisie is dat we ons helemaal focussen op jouw ontwikkeling, jouw doelen en jouw reis. In groepssupervisie leer je van elkaar, zie je waar anderen tegen aan lopen in de praktijk en maak je elkaar deelgenoot van jullie individuele reis. Voor beide vormen zijn voordelen te benoemen, het is ook net wat voor jou fijn werkt en waar je op dit moment aan toe bent, binnen jouw beroepsprofessie.