Wat kan je verwachten van een ‘Bee Supervisie’ traject?

  • Je gaat met jezelf aan de slag, leert op een actieve manier op jezelf te reflecteren en zet stappen aan de hand van jouw eigen doelen, je bouwt aan je eigen honingraat.
  • Je maakt een professionele ontwikkeling door en voedt daarmee tegelijkertijd jouw persoonlijke ontwikkeling en vice versa.
  • Je wordt uitgedaagd om dingen te doen die buiten je comfortzone liggen, je leert vliegen terwijl je van te voren dacht dat je dat niet zou kunnen. Ik maak gebruik van boksen binnen supervisie. In het begin kan dat spannend zijn maar daar help ik je bij. Vind je het niets? Is dat ook goed, ik zet in wat bij jou past!
  • Elk supervisietraject is voor mij uniek, zo benader ik jouw ontwikkeling ook. Ik zal elke keer op zoek gaan naar nieuwe werkvormen die bij jouw leerstijl en persoon passen. We proberen samen uit, wat daarin werkzaam is voor jou.
  • Ik houd ervan om een leerproces creatief te benaderen. Daarin gebruik ik ook creatieve werkvormen zoals beeld, fysiek bezig zijn of rollenspellen om zaken te voelen of inzicht te bieden in wat er zich voordoet in situaties in interactie met jouw werkcontext. We kunnen ook gebruik maken van beeldmateriaal, de kracht van beeld is ontzettend sterk binnen een leerproces, spannend maar waardevol. Daarnaast maak ik gebruik van de sport boksen binnen supervisie-trajecten.
  • Je wordt uitgedaagd om in jouw eigen werkpraktijk dingen uit te proberen die we binnen supervisie oefenen. Wist je dat een bij haar eigen gewicht aan stuifmeel en nectar kan dragen? Dat zijn de uitdagingen waar we naar op zoek gaan. We zijn vaak tot meer in staat dan we van te voren denken of voelen.
  • We werken resultaatgericht aan de hand van jouw eigen geformuleerde doelen, op weg naar de pot honing!
  • Bijen hebben een feilloos oriënteringsvermogen, samen gaan we op zoek naar antwoorden die al in jou verborgen zitten maar die nog niet naar voren zijn gekomen in je leven. Bijen vliegen voor het verzamelen van een pot honing één keer rond de aarde. Laten we op zoek gaan naar jouw uitdagingen en jouw route en daar de tijd voor nemen!