“A seed grows with no sound.
But a tree falls with huge noise.
Destruction has noise, but creation is quiet.
This is the power of silence.
Grow silently.”
-Confucius-

De bij is belangrijk in de voedselketen van mens en dier. Ze zijn onmisbaar in het verspreiden van stuifmeel tussen bloemen en planten. Ze zorgen daarbij voor nieuw leven, groei en ontwikkeling. Dat is wat Bee Supervisie jou wil bieden binnen een supervisietraject! Zorgen dat jij stappen zet en daarmee een professionele groei doormaakt. Ik wil je wakker maken, met je sparren, de uitdaging aangaan maar ook alle rust nemen om te reflecteren op de doelen die jij hebt bereikt. Bee Supervisie staat voor groei, reflectie en uitdaging. Zelf ben ik ervan overtuigd dat het belangrijk is om in het leven elke keer nieuwe uitdagingen te zoeken, jezelf te blijven ontwikkelen. Dat maakt het leven ook leuk. Ik blijf zelf nooit stil staan en gun jou met een supervisietraject hetzelfde. Met de juiste vormen van reflectie, educatie en oefeningen die bij jouw proces passen, kom jij tot groei!

Binnen de werkcontext zit je vaak vast in bepaalde patronen, doe je de dingen zoals je ze hebt geleerd of hoe het voor jou op dat moment heeft gewerkt. We zitten vast in een dagelijkse routine en zijn ons soms niet eens meer bewust van onze eigen ademhaling (hoe hoog deze zit? Of hoe onregelmatig deze is?). De basis van jouw leven. Door je weer bewust te zijn van wat er in je lichaam gebeurd en te voelen wat voor jou belangrijk is, maak je weer connectie tussen lichaam en geest. Vanuit daar kan jij je eigen mogelijkheden tot groei weer ontdekken.

Uiteindelijk zal je binnen supervisie merken dat je zaken lichter kunt beschouwen, zaken je makkelijker afgaan en zal je nieuw gedrag aanleren. Het resultaat is dat jij met meer gemak, daadkracht en perspectiefwisseling je functie kunt uitoefenen.

Mijn missie is om supervisie als stuifmeel te laten werken en te verspreiden van bloem naar bloem zodat meerdere mensen uiteindelijk tot bloei zullen komen. Supervisie heeft invloed op jou maar daarmee ook op jouw werkomgeving. Bij jou ontstaat positiviteit en ontwikkeling maar dit heeft ook invloed op de werksfeer binnen een team en bij jouw collega’s op de werkvloer. Als ik een klein beetje mag bijdragen aan het werkgeluk van mensen, dan is dat wat ik met Bee Supervisie wil bereiken!

“A seed grows with no sound.
But a tree falls with huge noise.
Destruction has noise, but creation is quiet.
This is the power of silence.
Grow silently.”
-Confucius-